Newsletter

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 798 | shfaqen: 1 - 22
image
Te fundit - Sport

UEFA me një gurë mbyti dy shqiponja

UEFA nga shtëpia (selia) e saj në Nyon, dëroi një pako të dënimeve drejt ballkanit perëndimorë. Serbia e fitoi ndeshjen në tavolinë me 3:0, por asaj i meren tre pikë dhe dy ndeshje do të luaj pa shikues. Gjithsesi UEFA të dyja federatave ua mori plus edhe nga 100.000 euro. Ajo me një gurë mbyti dy shqiponja. Portugalia dhe Danimarka përfituan nga këto vendime.....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 798 | shfaqen: 1 - 22