Adelina Marku, thotë se politikanët po e luajnë më së keqi rolin e tyre sa i përket qëndrimit që duhet të kenë rreth virusit dhe përcjelljes së këtij qëndrimi tek qytetarët. Sipas saj, në njërën anë janë politikanë që e trajtojnë COVID-in si pjesë të jetës tonë dhe në anën tjetër ata që e trajtojnë virusin si fatal. Duke pasur politikanë me qëndrime ka të ndryshme nga njëri-tjetri, kjo, sipas Markut, i shtyn qytetarët që të mos besojnë asnjërin prej tyre, por besimin ta mbështesin një një palë të tretë, drejtuesit fetar. Duke pasur rrethana të tilla, shton ajo, dalin drejtues fetar apo besimtarë që thirren në principe hyjnore, siç ishte momenti lajçitës kur Sulejman Rexhepi tha se virusi ka vdekur.

Shpërndaj me

Loading...