Këngëtarja Adelina Tahiri ka publikuar në instagramin e saj një post faleminderues ndaj doktorit që i shpëtoi sytë sipas saj. Ajo i’u nënshtrua një operacioni i cili ka rezultuar me sukses, ndërkohë që shprehu mirënjohje për doktorin që i’a mundësoi të shikojë edhe njëherë botën ndryshe.

Ndërkohë këngëtarja ka qenë aktive në sferën e muzikës dhe biznesit ku është futur së fundmi, por gjithashtu shijon jetën e saj bashkëshortore në Shkup së bashku me djalin e saj.

Shpërndaj me

Loading...