fbpx

Aktori i njohur kosovarë i serialit “O sa mirë”, jeton Zogiani ka vendosur që të inkuadrohet në politikë.

“Nuk do të jem tip i politikanit me këmishë të bardhë, por do të jem një zë pak më ndryshe”, shprehet Zogiani i cili mendon se ka shumë se çfarë mund të ofroj në këtë fushë.

Më poshtë ndiqni intervistën me aktorin Zogiani që ka realizuar ekipi i emisionit “flitet.se” dhe do të kuptoni se në radhët e cilës parti do të rreshtohet Zogiani.

https://www.facebook.com/www.flitet.se/videos/375489586698777/

 

Shpërndaj me

Loading...