Kombëtarja e Kosovës para sfidës me Kombëtaren e Anglisë, ka energji pozitive dhe të gjithë futbollistët e presin këtë duel me entuziazëm, megjithëse janë të vetëdijshëm se “Tre Luanët” janë në nivel krejt tjetër me kundërshtarët e deritashëm. Mbrojtësi Fidan Aliti, ka theksuar se Kosova duhet të luajë me vetëbesim të njëjtë sikur ndaj Çekisë dhe nuk ia ka frikën asnjë kundërshtari.

Jemi të vetëdijshëm për cilësinë e Anglisë, por duhet të luajmë ashtu siç luajtëm kundër Çekisë me vetëbesim dhe të mos ndryshojmë filozofin e lojës tonë. Nuk kemi frikë, por kemi respekt për Anglinë sikur për të gjitha kombëtaret e tjera. Natyrisht se Anglia është në një nivel tjetër, por ne duam të japim më të mirën tonë”, ka thënë Aliti.

Shpërndaj me

Loading...