fbpx

Më shumë se 40 mijë adhurues të futbollit janë në stadiumin Ernst Hapel për të përcjellur përballjen në mes Austrisë dhe Maqedonisë. Vendasit kërkojnë vetëm një pikë për të siguruar kualifikimin në EURO 2020.

https://www.facebook.com/AlsatMTelevision/videos/576591973086720/?t=1

Shpërndaj me

Loading...