fbpx

Një banane e ngjitur në mur me ngjitës doli në shitje në Art Basel Miami Beach për 120.000 dollarë.

Sipas galerisë dy nga tre “veprat e artit” janë shitur dhe ka mbetur vetëm e fundit.

Puna e realizuar nga Maurizio Cattelan u prezantua të mërkurën nga Perrotin, një galeri e ariti bashkëkohor themeluar në Paris.

Ky është kontributi i parë i Cattelan në një panair arti në 15 vite.

Titulluar “Comedian”, vepra arti përfshin një banane të blerë në një dyqan ushqimesh në Miami dhe një ngjitës të vendosur mbi të.

Shpërndaj me

Loading...