Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të hëne në tregjet botërore. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 64.17 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 8 cent ose me 1 për qind dhe u tregtuan me 58.33 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1,459.26 dollarë amerikanë për onz.

Shpërndaj me

Loading...