Bojan Jovanovski dhe deputetja Frosina Remenski sot do të ulen ën bankën e të akuzuarve, sepse në Gjykatën Penale do të filloj gjykimi për rastin “Lidhja Ndërkombëtare”.

I akuzuari i parë në këtë rast është Bojan Jovanovski, ndërkohë që të akuzuar janë edhe babai i tij, Mile Jovanovski, Jasna Mandiq, Hristina Bllazhevska si dhe deputetja Frosina Remenski.

Shpërndaj me

Loading...