Në pjesët më të larta të Dalmacisë në Kroaci ka rënë borë dhe në shumë pjesë të tjera ka rënë shi në sasi të mëdha.

70 litra shi për metër katror ra në Konavle, ndërsa më shumë se 40 litra për metër katror ra në zonën e Splitit, në zonën e Kastelës.

Gjatë fundjavës, moti më së shumti është ftohur në male, ku bora ra në lartësi mbi 1.500 metra dhe temperaturat kanë rënë nën zero gradë Celsius.

Shpërndaj me

Loading...