Brad Pitt pas ndarjes nga Angelina Jolie duket se dëshiron që të riktheje jetën e tij në normalitet pas problemeve me martesën, fëmijët dhe alkoholin.

Në një intervistë së fundmi aktori i famshëm tregon se është fokusuar tashmë tek projektet e reja dhe puna e tij mirëpo më përpara nuk ka qenë gjithçka dritë.

Ai rrëfeu se ka vuajtuar nga probleme me alkoholin derisa u fut në rehabilitim dhe një periudhë e gjatë divorci, mirëpo tani thotë se këto faza kanë kaluar dhe e rëndësishme është si të vazhdojmë jetën pasi bëjmë gjithçka lëmsh.

Shpërndaj me

Loading...