Can Yaman dhe Demet Ozdemir kanë rrëmbyer zemrat e publikut, por edhe të njëri-tjetrit.

Edhe pse këtë të fundit nuk duan ta pranojnë. Can nuk pranon të flasë për jetën private, por në aspektin profesional, ai ndihet shumë mirë pranë Demet dhe këtë nuk nguron ta pranojë publikusht.

“Jam shumë me fat që punoj me Demet Ozdemir. Të interpretoj me të ka qenë një eksperiencë e veçantë. madje shpeshherë dalim edhe nga skenari dhe improvizojmë së bashku. Besoj se këtu vjen edhe i gjithë ky sukses. Ne shkojmë shumë mirë bashkë” – tregon ai.

Shpërndaj me

Loading...