Njeriu i parë i UEFA-s , Aleksandar Çeferi i dëshiroi mirëseardhje presidentit të FFM-së , Muamed Sejdinit në Bukuresht, ku dje u zhvillua hedhja e shortit për Kampionatin Evropian të vitit 2020.

“Besoni në vetvete, punën tuaj , bashkimin dhe rezultatin e mirë,” ishin fjalët e drejtuara nga Çeferin ndaj Sejdinit.

Në rast se kalon balotazhin , Maqedonia në Evropianin 2020 do të jetë në Grupin C së bashku me Holandën , Ukrainën dhe Austrinë.

Shpërndaj me

Loading...