Stefanos Cicipas përgatiti një befasi të madhe në turneun në Londër , duke mundur Rozher Federerin me 2-0 në sete ose 6-3 dhe 6-4 në geme. Shumica kishin pritur një triumf të lehtë për tenistin zviceran, por këhstu nuk mendoi greku Cicipas. Tenisti grek fillimisht kishte epërsi 3-0 që të drejtojë setin e parë deri te fitorja 6-3. Ishte storje e njëjtë edhe në setin e dytë, ku Cicipas kishte epërsi pran rezultatit 3-2 që të drejtojë setin deri te fitorja 6-4. Në finale , Stefanos Cicipas d të përballet me Dominik Tiam ose Aleksander Zverev.

Shpërndaj me

Loading...