fbpx

Një dukuri që nuk e keni parë kurrë ka ndodhur në një rrugë të një vendbanimi rus. Kalimtarët panë diçka për të cilën kurrë nuk mund të ëndërronin.

Një BMW X6 ishte ndezur flakë dhe shoferi menjëherë u ndal pranë rrugës për të kërkuar ndihmë. 

Për fat të mirë, në kalim ishte një cisternë dhe shoferi i saj doli të ndihmojë në shuarjen e zjarrit.

Dhe këtu kemi ‘finalen madhështore’. Në rezervuar nuk kishte ujë, por diçka krejt tjetër – feçe, të cilën e përdori për të shuar zjarrin në makinë.

Shpërndaj me

Loading...