Nga 1 korriku furnizuesi i përgjithshëm EVN houm nuk do ti rris çmimet e energjisë elektrike. Komisioni rregullator për energjetikë (KREE) ka njoftuar sot se çmimet nuk do të ndryshohen. Ky vendim është arritur pas konsultimeve midis tri kompanive më të mëdha në vend si furnizues të përgjithshëm EVN Houm, Mepso dhe Elektrodistribucija.

Jam i lumtur për vendimin e marrë nga kompanitë e si furnizuese të përgjithshme në Republikën e Maqedonisë së veriut – ka thënë Marko Bislimovski

Publiée par Alsat sur Vendredi 28 juin 2019

Shpërndaj me

Loading...