Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme në tregjet botërore.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar evropiane, Brent, ranë me 35 cent ose me 0.5 për qind dhe u tregtuan me 71.81 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 27 cent ose me 0.4 për qind dhe u tregtuan me 63.33 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.3 për qind dhe u tregtua me 1,272.01 dollarë amerikanë për onz.

Shpërndaj me

Loading...