Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 31 cent dhe u tregtuan me 65.78 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 42 cent dhe u tregtuan me 60.52 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u tregtua me 1,476.63 dollarë amerikanë për onz.

Shpërndaj me

Loading...