Komisioni Rregullator për Energjetikë ka shpallur çmimet e reja të derivateve të naftës duke njoftuar kështu që nga mesnata do benzina do të pësojë rritje të çmimit edhe atë për gjysmë denari, derisa nafta do të ngelet e pa ndryshuar.

Kështu që nga mesnata një litër benzinë Eurosuper -95 dhe Eurosuper-98 do të kushtojë 67.00 denarë, gjegjësisht 69 denarë.

Ndërsa çmimet e Eurodizelit do të ngelin të pandryshuara dhe një litër naftë edhe më tutje do të kushtojë 61 denarë.

Këto çmime hyjnë në fuqi sonte pas mesnatës dhe do të zgjasin për një javë.

 

Shpërndaj me

Loading...