Abidini kërcënon Xhunejtin dhe detyron Safijën të shkruajë një letër lamtumire që të duket sikur ajo ka braktisur atë dhe fëmijën.

Ferhat dhe Asllë janë të detyruar ta kalojnë natën në një shtëpizë buzë detit.

Çfarë do të ndodhë më Safijën?

Abidin i jep lajmin familjes për ikjen e Safijës dhe ja beson djalin Gylsymit.

Xhunejt dhe Vildan nisën për një udhëtim.

Asllë përballet me Namikun…

 

Shpërndaj me

Loading...