Rrjeti televiziv amerikan CNN për çdo vit përzgjedh fotografi që kanë lënë gjurmë për gjatë gjithë vitit. 2019-ta ka qenë një vit plot ngjarje historike, kulturore politike por nuk kanë munguar edhe katastrofat natyrore, lufta dhe konflikte të ndryshme.

Më poshtë gjeni disa fotografi , të shpallura më të rëndësishmet që lamë pas duke përfshirë këtu edhe foto nga tërmetet në Shqipëri, foto nga shpërthimet në Siri, apo edhe një aeroplan që është futur në një shtëpi një katëshe:

Shpërndaj me

Loading...