Delegacion qeveritar në takim pune në Bruksel

Kryeministri Zoran Zaev, së bashku me zv/kryetarit e Qeverisë për çështje evropiane, Bujar Osmani, Radmila Sheqerinska dhe Nikolla Dimitrov, më datë 19.03.2019, e martë, do të qëndrojnë në vizitë njëditore në Bruksel, në selinë e BE-së dhe NATO-s.

 

Shpërndaj me

Loading...