fbpx

Abdush Demiri, thekson se BESA ende po shqyrton versionin  e këtij ligji, i cili është ndryshuar disa herë dhe sipas tij është tregues joserioziteti. Sipas tij BESA e merr në konsideratë mbështetjen për këtë ligj, në rast përmes të të njëjtit nuk mundësohet drejtësi selektive dhe nuk krijohet hapësirë për amnistimin e politikanëve të profilit të lartë.

Shpërndaj me

Loading...