fbpx

Në Parlamentin italian, gjatë seancës së djeshme ka ndodhur diçka e jashtëzakonshme.

Respektivisht,deputeti i Ligës Veriore, Flavio Di Muro ka kërkuar fjalën nga Parlamenti dhe pastaj ka nxjerrë një unazë dhe i ka propozuar martesë  kolegen e tij , përcjellin mediat italiane.

Kolegët e partisë e përshëndetën me duartrokitje, por kreu i Parlamentit tregoi shumë pak mirëkuptim për veprimin e deputetit.

Shpërndaj me

Loading...