Kim Kardashian iu bind fansave që kërkuan të shohin ambiente të tjera të shtëpisë gjigante. Thuhet se Kim dhe Kanye s’kanë asgjë me ngjyrë në manastirin e tyre gjigant, por kjo sapo u hodh poshtë.

Kim po pastronte para se të flinte dhe vendosi të postonte në Instagram dhomën ku luajnë fëmijët.

Fëmijët kanë një skenë, instrumente dhe një projektor për të parë filma. Secili nga fëmijët ka një kënd të tijin në dhomë. Chicago për shembull ka një dyqan akulloresh dhe një market funksional me karroca, kasë dhe sende që mund të blihen vërtet. Kanë një seksion të dedikuar për të bërë detyrat dhe një raft të mbushur me sende edukative. Oh, ka edhe një dollap masiv të mbushur me kostume dhe materiale për punë dore.

Shpërndaj me

Loading...