fbpx

Alkiviades David, një milioner grek me pasuri të trashëguar nga prindërit është dënuar nga gjykata amerikane pasi është shpallur fajtor pas akuzave të punonjëses së tij për dhunim seksual.

Dhunimi seksual i asistentes së tij i ka kushtuar miliarderit 58 milion dollarë dhe kjo është gjoba më  e madhe që gjykatat amerikane kanë shqiptuar për këto raste.

Shpërndaj me

Loading...