Besimtarët ortodoks këtë fundjavë gjatë festës së Ditës të shpirtrave nuk do të mund ti vizitojnë varrezat.

Ndalesa është në pajtim me vendimin për ndalim të lëvizjes të propozuar nga Komisioni për Sëmundje Infektive dhe të miratuar nga Qeveria, ndërsa sipas të cilës ndalesa vlen prej mbrëmë në orën 21 deri të hënën në orën 05.

Shpërndaj me

Loading...