fbpx

Një infermiere nga New York e rraskapitur i është lutur njerëzve të ndalojnë së bleri sende ushqimore dhe sende të tjera me tepricë dhe të panevojshme dhe të mendojnë edhe për nevojat e njerëzve të tjerë.

“Mjaft e bëtë këtë, ju lutem, sepse njerëz si puna ime janë ata që kujdesen për ju kur jeni të sëmurë!”

Ajo pas 48 orësh në punë të lodhura në spital shkoi të blinte fruta dhe perime në supermarketin më të afërt me shtëpinë e saj dhe e gjeti bosh. Nuk kishte më asnjë ushqim nëpër rafte.

Shpërndaj me

Loading...