Dy emigrantë u përpoqën të futen që nga Afrika brenda kufirit spanjoll, të fshehur nëpër ndenjëset e një makine.

Por skema e tyre u zbulua pasi autoritetet përdorën një pajisje që arriti t’i diktojë.

Dy djemtë, 17 dhe 19 vjeç, nga Guinea, po përpiqeshin të futeshin në enklavën spanjolle të Melijës, në Marok.

Policia kufitare ka vënë një përdorim një makineri që arrin të dallojë rrahjet e zemrës, e cola vërtetoi se brenda automjetit ishin dy persona.

Shpërndaj me

Loading...