Para zgjedhjeve lokale, kurdisje politike për gazifikimin. Në Kumanovë ku qeverisë opozita ”kinse pavarësia”. Komisioni Regullator i Energjetikës, kryetar i së cilës është ish funksionar i VMRO- DPMNE-së, nuk jep çmimin e gazit. Në prag të dimrit, pa këtë burim energjetik do të mbeten 6 mijë banorë dhe 150 kompani. Nga ana tjetër, biznesmenët të Pollogut, kërkojnë gazifikim të menjëhershëm të Tetovës dhe Gostivarit. Përgjigjet për Kumanovën dhe vallë dy qytetet tjera do të kenë gazifikim do t’i mësoni në “Magazinën ekonomike”.

Shpërndaj me

Loading...