Edhe pas tre viteve të promovimit, ende ka rezistencë ndaj "hallall" standardeve. Vetëm shtatë kompani kanë këtë certifikatë që siguron se ushqimi mund të hahet lirisht nga myslimanët, por edhe të tjerët të cilët kujdesen për shëndetin e tyre. Rezistencë ka edhe te kompanitë, por edhe te qytetarët të cilët ende nuk e shohin potencialin e këtij standardi fetar. A thua diçka po ndryshon. A thua do të ketë ndihmë nga shteti dhe a thua firmat më në fund do ta shfrytëzojnë jo vetëm tregun e madh “hallall” në vend, por edhe atë rajonal dhe global. Përgjigjet i gjeni në "Magazinën Ekonomike", ku përveç kontributeve kemi gjithashtu edhe një bisedë me një përfaqësues të "Agjencisë hallall" nga Bosnja. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...