Për herë të parë këtë vit, standardi HALLALL mori ndihmë shtetërore. Ministria e Ekonomisë parashikoi gjysmë milionë denarë për zbatimin e këtij standardi. Një pjesë e kompanive që e dinë se me këtë certifikatë hapen dyert e tregut me vlerë 850 miliardë dollarë në vit, tashmë e aplikuan. Ndërkaq, një pjesë e kompanive janë në procedurën e aplikimit. Mirëpo, çfarë duhet të bëhet që ky standard të aplikohet. Si të arrijnë deri tek mjetet që i ndanë shteti dhe për cilin qëllim mund të përdoret? Përgjigjet për këtë do ti japin në kuadër të emisionit "Magazina Ekonomike" , na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...