Maqedonia dhe Kosova e pranojnë stazhin e punëtorëve të cilët kanë punuar në të dy vendet në periudhën deri më 31 dhjetor të vitit 1998. Çka do të thotë kjo, cilat janë procedurat, sa qytetarë janë të përfshirë dhe çka do të bëhet me ata punëtorë që kanë punuar në Kosovë edhe pas kësaj periudhe. Përgjigjet do të jepen në kuadër të emisionit "Magazina Ekonomike" ku edhe si gjithmonë mysafirë është personi më përgjegjës që mund të japë shpjegim, në këtë rast ministri i Punës dhe Politikës Sociale Spiro Ristovski. Ai do të flet edhe për ndryshimet në Ligjin për të drejtat e punëtorëve. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...