A është ligjore dhe e drejtë që disa firma të marrin shlyerjen e borxheve, kurse të tjerat të cilat i respektojnë ligjet të mos kenë ndonjë privilegj. Çka mendojnë biznesmenët, juristët dhe ekonomistët për këtë privilegj më të ri për disa kompani. Athua vërtetë kjo masë e Qeverisë do ta zgjidhë problemin me mungesën e parave për kompanitë. Lidhur me këtë, por edhe për informacionin se si gratë më lehtë të fitojnë madje edhe nga shtëpia, do të bëjmë fjalë në kuadër të emisionit "Magazina Ekonomike", na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...