Investimet e huaja gjatë vitit të kaluar kanë shënuar rënie drastike në krahasim me vitin 2011. Gjatë vitit 2012 janë regjistruar vetëm se 50 milion euro investime shifër thuajse pesë herë më e ulët se viti paraprak. Rënie ka shënuar edhe prodhimi industrial. Ekspertët thotë se shumë faktorë kanë ndikuar në përkeqësimin e klimës së investimeve përfshirë edhe mungesën e stabilitetit politik, juridik dhe ekonomik.

Shpërndaj me

Loading...