Pronat e qytetarëve nuk vlejnë asgjë nëse për ta nuk kanë tapi. Si të arrihet deri te ky dokument. Athua vetëm në sportelet e kadastrës mund të merret kjo listë e pronës? A janë thjeshtuar procedurat? Deri ku ka arritur procesi i legalizimit të objekteve të ndërtuara pa leje dhe sa prej tyre tashmë i kanë tapitë? Përgjigjet për këto dilema, në kuadër të emisionit "Magazina Ekonomike", do ti jep njeriu i parë i Kadastër, Sllavçe Tërpeski. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...