Në Maqedoni në rezerva devizore ka 6,8 ton ari, sasi kjo që është e pandryshuar nga viti 2005. Sipas të dhënave të Bankës Popullore, në mars të këtij viti, ari vlente 273 milionë euro. Mirëpo, këto ditë po bie çmimi në tregjet botërore të bursave. Ekspertët janë të ndarë në pyetjen se athua Maqedonia duhet të ndryshojë sasinë e arit që ruhet në Bankën Popullore. Mysafirë të emisionit ‘Magazina Ekonomike’ janë, Llaze Kamçev i KD Fondet dhe Kosta Kostadinovski të ‘Ilirika”. Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...