“Rruga drejt…’, me Muhamed Zeqiri, të ftuar disa student të UEJL, që studiojnë shkencat politike. Dëshirat dhe vizionet e tyre për të ardhmen të ndërlidhura me sferën e politikës. Sa ata janë të kënaqur me punën e politikanëve tanë? Çfarë do të kishin ndryshuar po që se një ditë i’u plotësohet dëshira dhe vërtet bëhen politikan? Na ndiqni…

Shpërndaj me

Loading...