fbpx

Festim Halili, Zëvendës Kryeministri i ri për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit në intervistën e tij të parë flet për gjithë reagimet rreth ndyshimit të përfaqësuesve shqiptarë në qeveri.
Që nga “a kishte menduar ndonjëherë se mund të zëvendësonte “të pazëvendësueshim” Musa Xhaferri?” Apo, “a e ka këtë post me meritë?” e deri tek problemet me krizën politike dhe “a duhet shqiptarët të flejnë tani rehat?” me ardhjen e ministrave të rinj dhe pa përvoje. 

Shpërndaj me

Loading...