fbpx

Partitë jashtë parlamentare shqiptare thonë se i bashkohen protestave kundër qeverisë. Por jo edhe Lëvizja për Reforma e Ziadin Selës e cila organizon protesta të veçanta.

Pse nuk arrihet të ndërtohet një opozitë shqiptare por edhe e përbashkët me maqedonasit?
Pse opozita maqedonase nuk është bindëse për të tërhequr edhe shqiptarët? A ka frikë ajo nga akuzat për mungesë patriotizmi maqedonas?
Për të gjitha këto dhe më shumë në përballjen direkte mes Radmilla Shekerinskës dhe Ziadin Selës.                                          

Shpërndaj me

Loading...