fbpx

Kur po diskutohen mundësitë ligjore për shtyrjen e zgjedhjeve dhe nën atmosferë protestash cili është fati i Maqedonisë?

Perspektiva evropiane dhe euratlantike duket më larg se kurrë, por partitë do të shohin interesin e qytetarëve apo të politikanëve?

Për këto dhe më shumë, përballen në një debat direkt, dy ish ministra në qeveri të ndryshme Fatmir Besimi dhe Ljubomir Fërçkovski.

Shpërndaj me

Loading...