fbpx

Debat i ashpër në emisionin e sotëm Rruga drejt.

Të ftuarit e gazetares ArtaTahiri, përfaqësuesi i LSDM-së Petrev Shilegov, ai i BDI-së Xhevat Ademi dhe i PDSH-së Orhan Ibrahimi diskutojnë për modalitetet për dalje nga kriza e thellë politike në Maqedoni. 

Shpërndaj me

Loading...