fbpx

Në prag të vizitës së zyrtarit të lartë amerikan Hoht Ji si dhe shqyrtimit të Gjykatës Kushtetuese së ligjshmërisë të shpërndarjes së Kuvendit, çfarë ndodh me VMRO DPMNE-në e cila thotë se do të shkojë e vetme në zgjedhje? 

A është Maqedonia në prag të hyrjes së një monizmi të ri?

Për këtë dhe më shumë flasin, Trifun Kostovski – Biznesmen dhe Politikan, Zoran Dimitrievski – Gazetar dhe Bajram Pollozhani – Konstitucionalist.

Shpërndaj me

Loading...