fbpx

Musa Xhaferri vjen në intervistën e tij të parë pas largimit nga posti i Zëvendës Kryeministrit!
Si ndikoi afara e përgjimeve? Cili do jetë fati i tij politik dhe i BDI-së? Dhe, cilat janë këndvështrimet e tij për krizën politike?

Për këto dhe të gjitha dritë-hijet e angazhimit politik aktual në intervistën direkte me Musa Xhaferrin!

Shpërndaj me

Loading...