Gazetari Borjan Jovanovski thote, maqedonasit duhet ta mësojnë gjuhen shqipe, siç kanë mësuar serbishten dukur!  Në program dhe Luran Ahmeti dhe Salajdin Salihu. Gjuha e tjetrit si rrezik apo mundësi njohjeje? Gjuha mes kombë-formimit dhe shtet-formimit.

Shpërndaj me

Loading...