Dëshironi një jetë të shëndetshme?! Përveç ushqimit të shëndetshëm, ju nevojitet edhe aktivitet fizik! Një mënyrë e shëndetshme për të eliminuar dhjamin e tepërt në trup janë aktivitetet fizike si aerobik, pilates apo zumba. Por si të ushtrojmë që të kemi efektet maksimale? Sa herë në javë duhet të ushtrojmë? Dhe pas sa kohësh mund të shohim rezultatet e para? Këto dhe shumë këshilla tjera si ta bëjmë sportin pjesë të jetës tonë të përditshme.

Shpërndaj me

Loading...