fbpx

Në kuadër të emisionit të sotëm “pasqyra e shëndetit”, do të flitet për anoreksinë dhe buliminë. Të ftuara të gazetares Arta Sefadini janë Valbona Kadriu, dietologe dhe EdliraDestani, psikologe.

Shpërndaj me

Loading...