Në kuadër të emisionit të sotëm “Pasqyra e shëndetit”, do të diskutohet për Ditën ndërkombëtare të motrave medicinale, për rolin dhe rëndësinë e tyre në sistemin shëndetësorë.

Shpërndaj me

Loading...