Deklaruan për Alsat: D-r Emil Ugrinovski – drejtor i Klinikes “Neuromedica”, Prof D-r Gjorgje Zafiroski – kirurg ortoped dhe traumatolog, Prof D-r Metodi Çepreganov – neuropsikiatër dhe epileptolog dhe Prof D-r MIodrag Vrçakovski – neuroradiolog.

Shpërndaj me

Loading...