fbpx

Këtë javë në emisionin Hallkit do të kuptoni pse partitë politike shqiptare nuk dëshirojnë të hyjnë në qeveri. Do të dëgjoni lajmet interesante nga Phatooni si dhe intervistën e tij 69sekondshe të parodizuar. Gjithashtu do të dëgjoni gafat e portaleve si dhe poezinë simpatike të shkruar nga Lirim Alija.

Shpërndaj me

Loading...